Jäsentiedot - Seuran jäseneksi - VieraskortitSEURAN JÄSENEKSI 2021

Peränteen Metsästys ja Ampumaseuran toivottaa kaikki kiinnostuneet hakemaan seuran jäsenyyttä. Seuran jäseneksi hakeminen on helppoa, otat vain yhteyttä sihteeriin, jolta saat hakemuskaavakkeen. Voit myös toimittaa sihteerille vapaamuotoisen hakemuksen. Seuramme ottaa jäseniä helmikuisessa vuosikokouksessa ja elokuun alussa pidettävässä kesäkokouksessa Oheisesta taulukosta selviää, miten voit tulla seuraamme jäseneksi, ja mitä se maksaa.

Koeaika Jäsenmaksu vuodessa Liittymismaksu seuraan valittaessa
Maanomistaja - 30 € -
Koejäsen, alle 18-vuotias 2 vuotta 150 € -
Koejäsen 2 vuotta 150 € 170 €
Kannattajajäsen
(vuosi/ainaismaksu)
30€/100€
Kilpailijajäsen - 30 € -

Koejäsenen koeaikaan sisältyy velvollisuus tehdä talkoita 20 tuntia vuodessa määrä seuran hyväksi. Samalla jäsenmaksun voi pienentää talkootyön avulla 50€:n vuodessa. Näin koejäsen pääsee tutustumaan porukkaan ja näin varmistetaan, että koejäsen on riittävän motivoitunut ja sopiva henkilö toimimaan seurassamme.

Kilpailijajäseneksi seuran johtokunta valitsee hakijan. Kilpailijajäsenellä saa käyttää seuran majaa ja ampumaratoja ja edustaa seuraa harrastukseen liittyvissä tilaisuuksissa, muttei saa metsästysoikeutta, eikä äänioikeutta seuran kokouksissa.

Kannattajajäsenet ja yhteisöt seuran johtokunta valitsee. Kannattajajäsenellä on metsästysoikeutta lukuunottamatta samat oikeudet kuin seuran muilla jäsenillä.
 

Copyright © PMAS