Ampumarata - Seuran mestaruuskilpailut - Muut ampumakilpailutAMPUMARATA

Peränteen Metsästys- ja Ampumaseuran ampumaradat sijaitsevat Torakassa, Alastaipaleen Torakkakankaalla, seuran majan yhteydessä. Radat ovat jäsenten ja ulkopuolisten käytössä oheisen hinnaston mukaisesti.

Muista tutustua ampumaradan sääntöihin ja vaara-alueisiin ennen ammuntaa.

Torakasta löytyy katettu 17-paikkainen luodikkorata, 100 m. Katoksesta löytyy myös penkki, jossa voi kohdistaa kiväärinsä. Lisäksi majassa on kohdistusta ja kasa-ammuntaa varten erityinen säädettävä tuki. Luodikkokatoksen päädystä löytyy kivääri ja pienoiskivääritaulut Keski-Eurooppalaisia ammuntalajeja varten.


Luodikkorata


Liikkuvan maalin ammuntaa varten löytyy hirvirata, jossa on ampumapaikat 50m, 75m ja 100m. Tauluja löytyy kaikkiin perinteisiin metsästysammuntalajeihin. Lisäksi hirviradan yhteydessä on mahdollisuus harjoitella ammuntaa niin sivuittain kuin kohti tulevaan karhukuvioon. Tämä harjoitusmuoto on kehitetty erityisesti tukemaan SRVA-toimintaa.


Hirvirata


Haulikkoradalta löytyy trap-rata, sekä kaksi skeet-rataa.


Trap-rata


Skeet-rata


Tule rohkeasti ampumaan radoillemme, vaikket olisikaan seuramme jäsen. Seuran yhteisiä harjoitusammuntailtoja kesäisin ovat torstai -illat kello 18 alkaen.  Tuolloin paikalle valvoja ja radan käytön opastaja seuran puolesta.
Liikkuvan hirven ammunta pienoiskiväärillä parillisina viikkoina, ja isolla kiväärillä parittomina viikkoina.

Harjoitukset alkavat pandemiatilanteen niin salliessa

PMAS: puolesta valvojina toimivat seuraavat henkilöt-VALVOJAT HUOM. Jos et pääse ko, ajankohtana paikalle, hommaa itsellesi varamies.   Liikkuvan hirven ammunta pienoiskiväärillä (P) parillisina viikkoina, ja isolla kiväärillä (I) parittomina viikkoina.Lisätiedot K. Vasikkaniemeltä


Jos olet estynyt, järjestä valvoja tilallesi

Seuralla on runsaasti omia savikiekkoja varastossa, joita on mahdollista ostaa suoraan radalta, joten sinun ei tarvitse rahdata omia kiekkoja Torakkaan.

Jos haluat käyttää seuramme ampumaratoja säännöllisesti, ja et ole seuramme jäsen voit hakea myös kilpailijajäsenenyyttä, joka oikeuttaa ratojen itsenäiseen ja edulliseen käyttöön.

Muista tutustua ampumaradan sääntöihin ja vaara-alueisiin ennen ammuntaa.

Ampuradan käyttömaksut vuodelle 2021 selviävät oheisesta taulukosta:
Jäsen Ulkopuolinen
Luodikkorata, omat taulut        -             -
Hirvirata 5 € kausi 5 € ilta
Haulikkorata 2 snt heitetty oma kiekko tai 16 € kausi 2 snt heitetty oma kiekko
10 snt heitetty seuran kiekko 12 snt heitetty seuran kiekko

Jäsenet maksavat ratamaksut jäsenmaksun yhteydessä.

Ulkopuoliset suorittavat maksun suoraan seuran jäsenelle tai seuran tilinumerolle
FI84 4108 0011 1468 86, käytä tällöin viitettä 9014.
 

Copyright © PMAS